Snoerloze boormachine test

Snoerloze boormachines moeten het meestal hebben van hun schroefkwaliteiten. Slechts enkele snoerloze boormachines hebben ook een redelijke klopboorfunctie. Als je door metaal moet, is een draadloze boormachine sowieso geen optie. Maar de meeste klussers hebben een snoerloze boormachine erbij voor de kleinere klussen op onhandige plekken en de schroefkwaliteiten. Wat de beste snoerloze snoerloze boormachine is?Meer informatie…

Boormachine test februari 2012

Eigenlijk kan een boormachine niet ontbreken in een huis. Niet alle boormachines zijn even goed. Wat de beste boormachine is?Meer informatie…

Test decoupeerzagen juni 2011

Decoupeerzagen worden in België wipzagen genoemd. Met een decoupeerzaag kun je eenvoudig gebogen of kronkelende uitsnijdingen maken door hout maar ook door metaal, plastic en gipsplaten. Wat is de beste decoupeerzaag en wat is een goede maar goedkope decoupeerzaag?

Meer informatie…

Rechtsbijstandsverzekeringen test Consumentenbond juni 2011

Rechtsbijstandverzekering verzekeren je van juridische hulp. Wat wel handig is omdat advocaatkosten hoog kunnen zijn. is handig bij ruzie’s, ontslag of slechte leveranciers. Met een rechtsbijstandsverzekering ben je altijd verzekerd van juridische bijstand. Toch? Het blijkt dat er bij sommige rechtsbijstandsverzekeringen wel beperkingen zijn. Voor een rechtsbijstandsverzekeraar is het gunstig om een dure rechtsgang te voorkomen. En sommige rechtbijstandsverzekeringen hebben een maximum aan de extern (in te huren advocaten en experts) te maken kosten. Dus wat is dan de beste rechtsbijstandsverzekering en wat is de beste koop? De Consumentenbond heeft de rechstbijstandsverzekeringen getest.

Test rechtsbijstandsverzekeringen:
Beste koop rechtsbijstandsverzekeringen zijn die van Univé (Budget) en Nationale-Nederlanden. Beide rechtsbijstandverzekeringen hebben een maximumvergoeding externe kosten.

Maar als je op zoek bent naar een rechtsbijstandsverzekering met onbeperkte externe kosten, dan moet je de beste uit de test hebben. De beste rechtsbijstandsverzekering is de rechtbijstandsverzekering van Ditzo.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste test.

Schroefboormachine test Duitse Consumentenbond mei 2011

Schroefboormachines ook wel accuboormachines genoemd zijn draadloos. Dat is handig want je hebt geen onhandige snoer en je hebt geen stopcontact nodig. Schroefboormachines zijn met name handig voor het schroevendraaien en het boren in houd. Enkele schroefboormachines zijn ook een klopboor en slechts een paar kunnen ook in beton boren. De Duitse Consumentenbond heeft de schroefboormachines getest.

Schroefboormachine test:
Bosch UneoAls je op zoek bent naar een schroefboormachine welke krachtig genoeg is om in beton te boren, dan heb je niet veel keuze dan de volgende schroefboormachine: Bosch Uneo.

Makita BDF343RHEVoor het schroevendraaien kun je beter een andere schroefboormachine nemen. Een goede schroefboormachine is bijvoorbeeld de Makita BDF343RHE.

Bosch PSB 18 Li-2Een voordelige klopboorschroefmachine is de Bosch PSB 18 Li-2.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste recente test.

Babyfoon test Duitse Consumentenbond mei 2011

Babyfoons maken het mogelijk om je baby op afstand te horen en soms zelfs te zien. Het belangrijkste is dat ze betrouwbaar zijn en dat je op een redelijke afstand nog bereik hebt. Wat is de beste babyfoon? De Duitse Consumentenbond heeft de babyfoons getest.

Babyfoon test:
Philips Avent SCD525Beste babyfoon uit de test is het betrouwbaarst. DECT technologie maakt een geruisloze draadloze verbinding mogelijk. Met op afstand bedienbare nachtlampje en slaapliedjes. Relatief groot bereik en intercomfunctie waardoor je ook iets tegen je baby kan zeggen. De beste babyfoon is de Philips Avent SCD525.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste recente test.

Woonverzekeringen test Consumentenbond mei 2011

Woonverzekeringen ofwel inboedel- en woonhuisverzekeringen verzekeren je voor brand, wateroverlast, bliksem, storm, vorst en inbraak en diefstal. Daarbij zijn er uitgebreide woonverzekeringen en allriskverzekeringen. Het is altijd verstandig om meer offertes aan te vragen voor je specifieke situatie. Maar bij welke woonverzekeraar moet je in ieder geval een offerte aanvragen? De Consumentenbond heeft de woonverzekeringen getest.

Woonverzekeringen test:
Er zijn best premieverschillen tussen de goedkoopste woonverzekeringen. Natuurlijk moet je ook naar de inboedel- en herbouwwaardemeting kijken (ofwel wat krijg je uitgekeerd bij schade), daarom moet je ook verschillende offertes aanvragen om te vergelijken. Zoek je een goede en de goedkoopste woonverzekering uit de test? Met ruime dekking, met gratis glasschadeverzekering, met dekking voor spullen in garagebox of opslag en elke dag op te zeggen! Vraag dan een offerte aan op de allrisk en extra uitgebreide woonverzekeringen van Inshared.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste recente test.

Boxspring test Consumentenbond april 2011

Boxsprings heten eigenlijk boxspringcombinaties. Ofwel een bedbodem met daarop een matras. Belangrijk is dat een bed je lichaam voldoende ondersteunt en de contouren van je lichaam goed volgt. Wat is de beste boxspring? De Consumentenbond heeft de boxsprings getest.

Boxspring test:
Beste boxspring uit de test is een Auping. Geschikt voor zowel rug- als zijslapers en zowel grote als kleine (lichte) personen. Een aanrader voor als je het snel te warm hebt in bed. Goede levensduur. Kortom de beste boxspringcombinatie is de Auping AVS box 411 boxspring met de AVS box Cresto stevig matras.

Een stuk voordeliger, maar toch tweede in de test is de boxspring van Ikea geworden. Minder geschikt voor zijslapers, maar wel de beste ondersteuning voor rugslapers. je kunt geen hoofd- en voetenbord kopen voor deze boxspringcombinatie. De Ikea Sultan Atna boxspring met de Sultan Holmsjö matras.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste recente test.

Test afzuigkappen vlakscherm Consumentenbond maart 2011

Afzuigkappen moeten kookluchtjes, waterdamp en vet uit de lucht in verwijderen. En niet te veel lawaai maken. Een zogenaamde vlakscherm afzuigkap monteer je bijvoorbeeld onder een bovenkastje. Wat is de beste afzuigkap? De Consumentenbond heeft de afzuigkappen getest.

Afzuigkappen test:
Siemens LI46631De beste vlakscherm afzuigkap heeft een afvoerstand en een circulatiestand. Je kunt het dus op een luchtafvoer aansluiten, maar ook gebruiken als je geen luchtafvoer hebt (lucht wordt dan gereinigd en komt dan weer terug). De beste vlakscherm afzuigkap is de Siemens LI46631.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste recente test.

Accuklopboormachine test Consumentenbond februari 2011

Accuklopboormachines kunnen handig zijn bij kleine klussen op onhandige plekken. Voor grotere klussen kun je beter een een normale klopboormachine nemen. Maar als je echt nergens een stopcontact hebt, dan kan een accuklopboormachine handig zijn. Neem dan wel gelijk een extra accu erbij. Wat is de beste accuklopboormachine is. De Consumentenbond heeft de accuklopboormachines getest.

Accuklopboormachine test:
Bosch PSB 18 Li-2Beste accuklopboormachine welke redelijk klopboort heeft een extra handgreep om de klopboormachine steviger vast te houden en meer druk te kunnen zetten. De beste accuklopboormachine is de Bosch PSB 18 Li-2.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste recente test.