Zomerbanden test Consumentenbond maart 2012

Zomerbanden. Vele maten en merken. Wat zijn de best geteste zomerbanden en wat is de beste koop? Natuurlijk is slijtage afhankelijk van van het wegdek, de rijstijl, bandenspanning en de omgevingstemperatuur. Dus je kunt niet alleen op ervaringen van anderen afgaan. Gelukkig zijn er tests met objectieve testresultaten.Meer informatie…

Uitvaartverzekering test Consumentenbond januari 2012

Een begrafenis kan best in papieren lopen. Een crematie is wat goedkoper, maar een eenvoudige uitvaart kan snel 7.000 euro kosten. Met een uitvaartverzekering spaar je eigenlijk voor een uitvaart. Je kan het in natura laten uitkeren,in geld of een combinatie. Het blijkt namelijk dat veel nabestaanden toch wat extra wensen hebben. Dan is een extra bedrag van de verzekering wel handig. Let bij een uitvaartverzekering op de indexatie, ofwel is het waardevast ook als de kosten van een uitvaart stijgen. Naast de premie is het net als bij elke verzekering belangrijk wat het rendement is. Wat is de beste uitvaartverzekering?Meer informatie…

Kinderwagen test Consumentenbond januari 2012

Een kinderwagen is toch wel een van de duurste dingen voor je baby uitzet. Het moet natuurlijk veilig en mooi zijn, maar ook wel handig/handzaam. Als een kind nog niet kan zitten, is nodig dat het kan liggen in de kinderwagen. Je hebt dan een kinderwagen met reiswieg nodig. Als je kind al kan zitten dan heb je aan een buggy al genoeg. Wat is dan de beste kinderwagen en beste koop buggy?Meer informatie…

Doorlopende reisverzekering test Consumentenbond februari 2012

Een doorlopende reisverzekering is al goedkoper dan een losse reisverzekering vanaf twee weken vakantie per jaar voor gezinnen met kinderen. Voor een stel is de vuistregel drie weken per jaar. Natuurlijk kun je de goedkoopste reisverzekering kiezen, maar het gaat er natuurlijk ook om of alles dan ook verzekerd is. Dus kijk even goed wat de beste doorlopende reisverzekering voor jou is.Meer informatie…

Winterbanden test Consumentenbond november 2011

Glad is het. Zeker als het ijs gaat smelten en weer opvriest. Met winterbanden rij je een stuk veiliger. En niet alleen als er ijs ligt. Net boven het vriespunt remmen winterbanden ook veel beter dan gewone banden. Maar neem dan wel de goede winterbanden.Meer informatie…

Autokinderzitjes test Consumentenbond september 2011

Autokinderzitjes beschermen je kinderen voor de gevolgen van een botsing door de klap op te vangen en te zorgen dat je kind goed vast blijft zitten. Koop gelijk een autokinderzitje als je een kind krijgt. De groep 0+ auotokinderzitjes zijn geschikt voor 0 tot 13 kilo. Als je auto Isofix heeft, neem dan een autokinderzitje met Isofix bevestiging. Anders kun je een autokinderzitje gewoon met de gordel bevestigen. Wat zijn de beste autokinderzitjes met gordelbevestiging? De Consumentenbond heeft de autokinderzitjes getest.

Test autokinderzitjes:
Romer Babysafe Plus II SHRBeste autokinderzitjes is de Romer Babysafe Plus II SHR.

kinderzitje Maxi Cosi City SPSBeste koop kinderzitje is de Maxi Cosi Citi SPS.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste test.

GPS test Chip september 2011

Wat is het beste gps systeem? Welk autonavigatiesysteem heeft de duidelijkste instructies en bedieningsgemak? Kortom wat is de beste autonavigatie en wat is een beste koop? Het tijdschrift Chip heeft de gps systemen getest.

GPS test:
TomTom Go Live 1005Beste GPS is nog steeds een TomTom. Groot bedieningsgemak, GPS signaal wordt snel gevonden, goed leesbare beeldscherm (ook bij zonlicht) en snelle routeberekening en duidelijke rijstrookaanwijzingen. Kortom de beste gps is de TomTom Go Live 1005.

TomTom Via 120 EuropeVoordeliger (zonder Live-services) maar nog steeds een zeer goede gps toestel is de TomTom Via 120 Europe.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste test.

Krultang test Duitse Consumentenbond augustus 2011

Krultang nodig? Meer volume en glanzend haar. Zo gedaan met een goede krultang. Maar wat is een goede krultang? De Duitse Consumentenbond heeft de krultangen getest.

Test krultang:
Bosch beatixx curlyEen beste krultang is de Bosch beatixx curly.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste test.

E-reader test Consumentenbond juli 2011

Lezen op een goede e-reader is net zo fijn als lezen van papier. En alles in een klein handig apparaatje in plaats van een stapel boeken. Maar dan moet je wel een goede e-reader hebben. De Consumentenbond heeft onlangs de e-readers getest.

e-reader test:
Sony Reader Touch PRS-650S e-readerDuidelijk de beste e-reader. Goed leesbare scherm, snel en eenvoudige bediening. Het scherm is 6 inch (15 cm) groot en het geheugen is uibreidbaar. De beste e-reader is de Sony PRS-650.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste test.

Kinderautostoel test Duitse Consumentenbond juni 2011

Kinderautostoelen zijn verplicht voor kinderen die niet langer dan 1,35 meter zijn. Wat zijn de beste kinderautostoelen voor kinderen tussen 15 en 36 kilo (groep 2/3)? De Duitse Consumentenbond heeft de kinderautostoelen voor Groep 2/3 (15-36 kilo) getest.

Test kinderautostoelen:
kinderzitje Romer KidfixBeste kinderautostoel is breed (dus heeft meer ruimte in de auto nodig), maar biedt veel bescherming aan de zijkanten. Plaatsen en riem aantrekken is makkelijk en er kan weinig verkeerd gaan. Je kind zit in zo’n autokinderstoel veilig en goed rechtop. De beste kinderautostoel is de Romer Kidfix.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste test.