Stereoset test HiFi Test april 2011

Een stereoset, microset of miniset. Ondanks het kleine formaat kan er toch een zeer goed geluid uit voortkomen. Zelfs als je de meegeleverde luidsprekers gebruikt. Natuurlijk moet je dan niet de allergoedkoopste stereosets hebben. Maar er zijn zeker voordelige en kwalitatief goede minisets verkrijgbaar. Welke moet je dan hebben? Het Duitse blad HIFI Test heeft onlangs de stereosets getest.

Stereoset test:
Harman Kardon MAS 100Niet echt goedkoop, maar wel de beste miniset uit de test. Dit alles-in-een muzieksysteem – met radio en CD speler – is er duidelijk eentje van Harman Kardon: maatgevend als het om kwaliteit gaat en vooral als het gebruiksvriendelijkheid betreft. 2x 65 watt uitgangsvermogen, uitstekende klanken en goed uitgerust (veel aansluitingen en optionele iPod dock). Kortom de beste stereoset is de Harman Kardon MAS 100.

Yamaha MCR-640Wil je iets minder uitgeven, maar wil je toch een goede kwaliteits microsysteem hebben. Wat dacht je dan van dit goeduitziende minisetje. Hoog niveau geluidskwaliteit, 2x 65 Watt en met geïntegreerde iPod dock. Een beste koop heb je met de Yamaha MCR-640.

Sharp XL-HF300Wil je een voordelige miniset met een goede geluidskwaliteit? Een echte verrassing is dan de volgende stereoset. Het systeem heeft een RMS-uitgangsvermogen van 2 x 50 Watt, een tuner en een CD-speler. Natuurlijk ook USB aansluitingen en een geïntegreerde iPod dock. De luidsprekers zijn relatief groot, maar dan heb je ook mooie diepe basstonen. De voordelige keuze is de Sharp XL-HF300.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste recente test.