Rechtsbijstandsverzekeringen test Consumentenbond juni 2011

Rechtsbijstandverzekering verzekeren je van juridische hulp. Wat wel handig is omdat advocaatkosten hoog kunnen zijn. is handig bij ruzie’s, ontslag of slechte leveranciers. Met een rechtsbijstandsverzekering ben je altijd verzekerd van juridische bijstand. Toch? Het blijkt dat er bij sommige rechtsbijstandsverzekeringen wel beperkingen zijn. Voor een rechtsbijstandsverzekeraar is het gunstig om een dure rechtsgang te voorkomen. En sommige rechtbijstandsverzekeringen hebben een maximum aan de extern (in te huren advocaten en experts) te maken kosten. Dus wat is dan de beste rechtsbijstandsverzekering en wat is de beste koop? De Consumentenbond heeft de rechstbijstandsverzekeringen getest.

Test rechtsbijstandsverzekeringen:
Beste koop rechtsbijstandsverzekeringen zijn die van Univé (Budget) en Nationale-Nederlanden. Beide rechtsbijstandverzekeringen hebben een maximumvergoeding externe kosten.

Maar als je op zoek bent naar een rechtsbijstandsverzekering met onbeperkte externe kosten, dan moet je de beste uit de test hebben. De beste rechtsbijstandsverzekering is de rechtbijstandsverzekering van Ditzo.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste test.