Printer test april 2011

Thuis zijn de meeste printers multifunctionele apparaten. Let niet alleen op de aanschafprijs, je betaalt vooral via de inkt. Wat is de beste printer en wat is de beste koop?

Printer test:
Canon Pixma MG8150Beste all-in-one printer is gebruikersvriendelijk, heeft WIFI en de mogelijkheid voor dubbelzijdig printen. Dat maken tot de beste all-in-one printer de Canon Pixma MG8150.

Canon Pixma MG5250Vier printers zijn gekozen tot beste koop. Ofwel de printers met de beste prijs/kwaliteitverhouding. Wat dacht je van zeer goede foto afdrukken en twee A4 papierhouders? Handig voor de mensen die veel foto’s afdrukken en hun fotopapier in de printer wil laten zitten. De beste koop voor fotoliefhebbers is de Canon Pixma MG5250.

HP Officejet Pro 8500ABeste koop all-in-one printer voor de veeldrukker (meer dan 1.000 pagina’s per jaar) is natuurlijk de printer met zeer lage afdrukkosten. Kies dan voor de HP Officejet Pro 8500A.

HP Photosmart Wireless eAiOPrint je niet veel en zoek je een goede maar goedkope printer met WIFI dan is de beste koop de HP Photosmart Wireless eAiO.

HP Officejet 6500A e-All-in-OneDe gemiddelde gebruiker die prijs stelt op goede afdrukkwaliteit met een redelijk hoge snelheid heeft een beste koop aan de HP Officejet 6500A e-All-in-One.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste recente test.