Internet test Consumentenbond januari 2012

Voor veel mensen is internet heel belangrijk geworden. Je merkt eigenlijk pas hoe belangrijk als je een keer geen internet hebt. Vaak betekent dat een hoop gedoe. Probeer maar eens iemand aan de lijn te krijgen. Ook de komst van een monteur laat soms lang op zich wachten. Misschien tijd om eens over te stappen op een andere internetprovider? Bij welke internetprovider heb je het minste last op storingen en gedoe?

De Consumentenbond heeft de internetproviders getest.

Test internet:

Gekeken is naar storingsvrij internet, snelheid en stabiliteit, kwaliteit telefonie en omgang met storingen (bereikbaarheid en oplossen bij problemen).

Als je in Zeeland woont, heb je geluk. De beste internetprovider is ZeelandNet.

Overal anders in het land is de beste internetprovdider XS4All. Je kan gebruik maken van een overstapservice zodat zij alles regelen met het opzeggen van je oude abonnement en je krijgt er een monteur bij die gewoon alles voor je installeert.

Als je goedkoper wilt bellen via internet door gebruik te maken van VOIP bellen dan scoort Tele2 met een 8,2 net iets beter dan XS4All met een 7,7. Tevredenheid consumenten bij XS4All is echter het grootst.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste test.

online adverteren www.m4n.nl

var uri = ‘http://impnl.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18945524)a(1432745)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(‘‘);

Laat wat van je horen

*