Espressoapparaten test Consumentenbond december 2011

Espresso met één druk op de knop. Heerlijk en makkelijk met een volautomatische espressomachine. Ze nemen wel wat ruimte in beslag, maar de espresso is per kopje wel goedkoper dan een cupmachine. Wat is de beste espressomachine en wat is de beste koop?Meer informatie…

Friteuse test Consumentenbond december 2011

Met een friteuse frituur je zo lekkere patat. Maar het schoonmaken was altijd een gedoe. Bij veel frituurpannen kun je tegenwoordig bijna alles in de vaatwasser stoppen. Daarnaast is een uitneembare binnenpan wel zo makkelijk (denk aan opbergen frituurvet na gebruik). Er zijn trouwens nog steeds friteuses welke aan de buitenkant flink heet worden. Let op dat je een frituese met een zogenaamde koude wand neemt. Wat is de beste friteuse en wat is de beste koop?Meer informatie…

Stoomoven test februari 2012

Stoomovens zijn populair aan het worden in de keuken. Koken met stoom zou gezonder zijn en snel. Vooral een hele maaltijd van groenten, vis en aardappelen is in je stoomoven zo klaar. Wat de beste stoomoven is?Meer informatie…

Vaatwasser test Consumentenbond februari 2012

Vaatwassers worden steeds zuiniger. Ze gebruiken minder water en minder stroom. Een gemiddelde vaatwasser kost je per vaat aan water en stroom zo’n 0,25 euro (bron Vlehan). Daarvoor doe je het toch niet zelf? Overigens kan het nog zuiniger als je het ecoprogramma gebuikt. Wat zijn de beste vaatwassers?Meer informatie…

Beste koop accu staafmixer test Duitse Consumentenbond augustus 2011

Staafmixer nodig? Liever een staafmixer zonder draad. Best handig, maar werken zulke accu staafmixers ook goed. Ja, is het antwoord, maar kies wel voor een goede accu staafmixer. Wat is een goede betaalbare accu staafmixer ofwel de beste koop draadloze staafmixer? De Duitse Consumentenbond heeft de accu staafmixers getest.

Test accu staafmixer:
Philips HR 1378 draadloze staafmixerIdeaal voor mixen en pureren en dat allemaal zonder een hinderlijke snoer en tegen een redelijke prijs. De beste koop accu staafmixer is de Philips HR 1378.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste test.

Vrieskast test Consumentenbond juli 2011

Vrieskasten moeten het gewoon goed doen. Zolang ze het doen worden ze meestal niet vervangen. Maar vergeet niet dat vrieskasten wel steeds zuiniger zijn geworden. De zuinigste vrieskast gebruikt minder dan 50 euro per jaar aan energie. Wat is de beste vrieskast? De Consumentenbond heeft de vrieskasten getest.

Test vrieskasten:
Liebherr GNP 4166Beste vrieskast is groot met 290 liter inhoud en acht vakken. No-frost (wel handig) en zeer zuinig (energieklasse A+++). De beste en de zuinigste vrieskast is de Liebherr GNP 4166.

Zanussi ZFU319EWBeste koop vrieskast is wat kleiner met vijf vakken en minder energiezuinig (energieklasse A): Zanussi ZFU319EW.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste test.

Vrieskist test juli 2011

Een vrieskist is een liggend model diepvriezer. In een vrieskist blijft de temperatuur stabieler omdat de deksel beter dicht blijft en koude lucht blijft beter in de vrieskist. Wat is de beste vrieskist?
Meer informatie…

Test stofzuigers juni 2011

Stofzuigers kunnen best lang meegaan. Vervang regelmatig de zak en de filters. De stofzuiger zuigt beter en het is ook beter voor de motor van de stofzuiger. Maar uiteindelijk moet je toch een nieuwe stofzuiger kopen. Wat is dan nu de beste koop stofzuiger?

Meer informatie…

Stofzuiger test Consumentenbond juni 2011

Veel stofzuigers hebben problemen om een tapijt/vloerbedekking goed te stofzuigen. Ze laten te veel stof liggen. Maar ook het gebruiksgemak verschilt. Met de ene stofzuiger zuig je net wat makkelijker de trap. Wat is de beste koop stofzuiger? De Consumentenbond heeft de stofzuigers getest.

Stofzuiger test:
AEG Electrolux AJM 6820Beste koop stofzuiger is een zakloze stfozuiger welke goed zuigt (ook tapijt of dierenharen). Het is wel iets lastiger om onder meubels te stofzuigen en de trap te doen. De beste koop stofzuiger is de AEG Electrolux AJM 6820.

Electrolux Z8820De stofzuiger welke het beste zuigt uit de test. Ook dierenharen zuigt hij zeer goed op. En hij maakt weinig lawaai en de stofuitstoot is ook minimaal. De beste stofzuiger uit de test is de Electrolux Z8820.

Siemens VS07G1666Goede allround stofzuiger. Zuigt goed, weinig stofuitstoot en relatief stil. Een beste stofzuiger is de Siemens VS07G1666.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste recente test.

Goedkope vaatwasser test Duitse Consumentenbond april 2011

Een keuken is best duur. Vooral inbouw keukenapparatuur is een stuk duurder. Bijvoorbeeld een inbouw vaatwasmachine is een stuk duurder dan een inbouw vaatwasmachine. Natuurlijk zijn er ook goedkope inbouw vaatwassers. Maar pas op, veel goedkope vaatwassers stellen teleur. Als je een goedkope vaatwasser zoekt die wel goed spoelt en droogt en niet te veel lawaai maakt. Wat is dan de voordelige keuze? De Duitse Consumentenbond heeft de goedkope vaatwassers getest.

Goedkope vaatwasser test:
Siemens SE55E557EUEen goede voordelige vaatwasser is de Siemens SE55E557EU.

vaatwasser AEG Favorit 55002Een andere goedkope doch goede vaatwasser is de AEG Favorit 55002.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste recente test.