GSM

De meestverkochte mobiele telefoon is een smartphone, maar er zijn nog steeds mensen die geen smartphone nodig hebben. En laten wij wel zijn, als het puur om bellen gaat, is een gewone gsm eigenlijk veel handiger. Wat is de beste gewone gsm?

Als je mobiel wilt internetten, heb je een smartphone nodig. Lees hier meer over de smartphones. Maar als je daar geen behoefte aan hebt, dan heb je genoeg aan een gewone gsm toestel.

Met een gewone gsm toestel kan de gesprekskwaliteit veel beter zijn dan bij een smartphone, je hebt ook gewone toetsen en de accu zal niet snel leeg raken.

Goedkope GSM

De Nokia 112 is een simpele en zeer betaalbare gsm toestel wat gewoon doet wat ie moet doen. Gaat lang mee zonder dat je het hoeft op te laden en de toetsen zijn goed leesbaar.

Senioren GSM

Veel ouderen hebben moeite met een gsm toestel. De bediening is te moeilijk, de toetsen zijn te klein, een touchscreen is onhandig, het geluid is niet goed. Kortom senioren hebben behoefte aan een eenvoudig te bedienen gsm toestel met grote knoppen.

De Doro PhoneEasy 612 is een gsm toestel speciaal ontwikkeld voor ouderen. Zeer gebruikersvriendelijk met brede toetsen en verhoogde randen, een helder beeldscherm zodat nummers goed leesbaar zijn, een noodknop (belt ingestelde ‘alarmnummer’ zodat je nummer ook niet vergeten kan worden) en een extra luid belsignaal en trilfunctie.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste test.