Ultrabook test Chip februari 2012

Een Ultrabook is een elegante dunne laptop met een lange accuduur. Intel heeft de merknaam Ultrabook beschermd en eisen daarvoor vastgesteld zoals binnen zeven seconden uit stand-by stand, minimaal 5-8 uur accutijd, dikte maximaal 21 mm en gewicht maximaal 1,4 kilo. En vooral niet te duur. Kortom de norm is de Apple MacBook Air, maar dan goedkoper. Wat is de beste ultrabook en wat is de beste koop? Het computertijdschrift Chip heeft de Ultrabooks getest.Meer informatie…

Router test Duitse Consumentenbond maart 2012

Probleemloos al je computers op draadloos internet krijgen. Met een geavanceerde nieuwe WLAN router werk je sneller (WLAN N) en kun je meer. Denk aan zaken als bijvoorbeeld bellen via VOIP zonder dat computer aan hoeft te staan, telefooncentrale etc. Wat is de beste router?Meer informatie…

Laserprinter test Consumentenbond maart 2012

Laserprinters zijn sneller en de prints zijn scherper. Foto’s komen wel mooier uit een inkjetprinter. Een all in one laserprinter is nogal prijzig. Dus als je een printer, kopieerapparaat en scanner in één apparaat zoekt, kun je beter een inkjetprinter nemen. Maar laserprinters zijn wel een stuk betaalbaarder dan vroeger. Dus als je veel moet printen, is het zeker een optie ook voor thuis. Wat is de beste laserprinter en wat is de beste koopMeer informatie…

Inkjetprinter test Consumentenbond maart 2012

Inkjetprinters zijn veelzijdig. Zelfs foto’s kun je op een inkjetprinter afdrukken. Wat is de beste inkjetprinter en wat is de beste koopMeer informatie…

Test computer beveiligingsprogramma’s Consumentenbond maart 2012

Computerbeveiligingsprogramma’s zijn complete pakketten met virusscanner en extra functies als firewall en ouderlijk toezicht. Sommige beveiligingsprogramma’s vergen nogal wat van je pc. Wat is de beste beveiligingsprogramma en wat is de beste koopMeer informatie…

Internet test Consumentenbond januari 2012

Voor veel mensen is internet heel belangrijk geworden. Je merkt eigenlijk pas hoe belangrijk als je een keer geen internet hebt. Vaak betekent dat een hoop gedoe. Probeer maar eens iemand aan de lijn te krijgen. Ook de komst van een monteur laat soms lang op zich wachten. Misschien tijd om eens over te stappen op een andere internetprovider? Bij welke internetprovider heb je het minste last op storingen en gedoe?Meer informatie…

Test notebooks Consumentenbond september 2011

Notebooks genoeg in de winkel, maar wat is de beste notebook. Hoe mobiel moet je notebook zijn? Of sleep je je laptop alleen naar boven en naar beneden? Bedenk dat een groter scherm wel betekent dat een notebook zwaarder is. Hoe krachtig moet je notebook zijn. Let op de processor, de hoeveelheid geheugen en de videokaart. En vergeet de accu niet. Wat zijn de beste notebooks? De Consumentenbond heeft de notebooks getest.

Test notebooks:
HP Pavilion dm4-2000edDe beste notebook combineert kracht met mobiliteit. 14 inch beeldscherm, gewicht 2 kilo. Snelle Intel Core i3 processor, 6GB werkgeheugen en accuduur van 3 duur bij intensief gebruik en vijf uur bij licht gebruik. Kortom de beste koop notebook is de HP Pavilion dm4-2000ed.

MSI CX640-050NLGoede en prijstechnisch gunstiger zijn de volgende beste koop notebooks. Zo heb je de Packard Bell Easynote TS44-HR-040NL en de MSI CX640-050NL.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste test.

Tabletcomputers test Consumentenbond september 2011

Tabletcomputers worden ook wel tablet pc’s genoemd. je kan er eigenlijk alles mee wat een pc ook kan en het is nog draagbaarder dan een laptop. Je hebt geen toetsenbord, maar wel een touchscreen. Dus minder geschikt voor typen, maar wel voor internetten. Je bladert zo door de webpagina’s. En er zijn vele handige programma’s en leuke spelletjes. Wat zijn de beste tabletcomputers? De Consumentenbond heeft de tabletcomputers getest.

Test tabletcomputers:
De beste tabletcomputer is die van Apple. Net wat gebruikersvriendelijker, mooi prettig leesbare scherm, lichtgewicht. Nadeel is dat het geen Flash ondersteunt. Dus voor Flash websites moet je dan wel je gewone pc gebruiken of een speciale app (programma). En qua apps is de Apple tabletcomputer nog steeds onovertroffen. De beste tabletcomputer is de Apple iPad 2.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste test.

Beste laptop test Chip september 2011

Je wilt een nieuwe laptop met alles er op en er aan. Een laptop wat alles kan en ook nog eens snel. Kortom het beste van het beste. Wat is de beste laptop? Het blad Chip test regelmatig laptops en heeft een koopadvies de beste laptop.

Beste laptop test:
Sony Vaio VPCF21Z1EDeze laptop heeft echt alles en je kan er zelfs 3D films en spelletjes mee spelen. Wat dacht je van een 16 inch 3D-beeldscherm, een zeer krachtige Intel Core i7 2630QM processor, 8 GB werkgeheugen, 640 GB harde schijf, NVIDIA GeForce GT 540M videokaart en een Blu-ray Drive? Dat allemaal met Sony design: de beste laptop is de Sony Vaio VPCF21Z1E.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste test.

Mediaspelers test Chip september 2011

Op je huiskamer tv je gedownloade films bekijken. Zelfs op HD. En natuurlijk ook al je foto’s en muziek van je PC zo op je tv. Het blad Chip heeft onlangs de mediaspelers getest.

Mediaspelers test:
Asus OPlay Air HDP-R3Full HD 1080p kijkplezier met een uitstekende compatibiliteit (speelt vele formaten af) en ingebouwde draadloze netwerkadapter dus zo op je netwerk aan te sluiten. De beste mediaspeler is de Asus OPlay Air HDP-R3.

AC Ryan Playon! HD MiniOok een goede mediaspeler is de AC Ryan Playon! HD Mini.

Op GoedkopeAanbieding.nl vind je de laatste test.